NatureProof

NatureProof tar tekniken till marknaden och gör morgondagens lösningar tillgängliga redan idag.

NatureProof Sweden AB

Vi tar tekniken till marknaden.

Vår vision är att förse marknaden med skräddarsydda, 100% självförsörjande fossilfria energilösningar. Något som på sikt kommer att resultera till att hela samhällets infrastruktur kommer att ändras vad gäller energiförsörjningen.

Vårt fokus ligger på vätgas. Med vätgas kan man lagra, transportera och tillhandahålla förnybar energi från till exempel sol och vind. Genom att använda vätgas tillsammans med bränslecells-teknik får man avgasfria bilar och bussar där rent vatten är det enda utsläppet. Tekniken kan också användas för att göra exempelvis bostäder eller industrifastigheter självförsörjande på energi.

Med mobila lösningar tillhandahåller vi skalbar och pålitlig kraft när och var du än är och har behov av att säkerställa drifttid och exempelvis produktion. Det blir inga utsläpp och systemet levererar kontinuerlig kraft och värme och avger endast vatten som en biprodukt.

NatureProof tar vi tekniken till marknaden och gör morgondagens lösningar tillgängliga redan idag.

Försäljning och projektledning

Tomas Hård

Tomas har ett gediget förflutet inom bilbranschen där han jobbat med varumärken som Nissan, Kia och Toyota med huvudinriktning mot försäljning.

”Efter många år i bilbranschen har jag sett behovet av en hållbar energiförsörjning till vårt kanske viktigaste transportmedel, bilen. Vätgas och bränslecellstekniken är framtiden och med vårt koncept NatureProof tar vi oss dit”

Marknadsföring och projektledning

Peter Sahlin

Peter har många års erfarenhet av marknadsföring och projektledning och har jobbat med både försäljning, design och utveckling av hela koncept.

”Av alla spännande projekt jag jobbat med är detta det mest intressanta och utmanande. Att få vara med och bidra till en klimatsmart energiförsörjning känns speciellt och NatureProof ligger helt rätt i tiden”